Izvor: BSC HAPPY
23.01.2023 u 16:54
0

POTRESNE REČI SUPRUGE RANJENOG SRBINA: „Pucaju na nas kao da nismo narod“ (FOTO/VIDEO)

Supruga ranjenog Miljana Delevića, oglasila se nakon tragičnog događaja, naglasivši koliko su ona i njena porodica uznemireni i zabrinuti nakon pucnjave. Na svom Fejsbuk profilu objavila je snimak na kome se vidi kako Miljanu lekari ukazuju pomoć.

Potresne slike i snimak izazivaju strah i paniku među građanima Kosova i Metohije, današnji događaj  još jednom je pokazao da je njihova bezbednost na KiM i više nego ugrožena.

printscreen/facebook

Supruga ranjenog Miljana poručila je da njen sin neće ostati bez oca.

OGLASILA SE KURTIJEVA POLICIJA NAKON RANJAVANJA SRBINA: „Pucali smo u cilju neutralisanja opasnosti“

– Moj muž kojeg su ranili zločinci rose. Gde mi živimo narode, ubijaju nas i pucaju na nas kao da nismo narod! Za ovo što je urađeno mom mužu Miljanu Delevicu daleko će da ode, ne mogu da otmu oca mom sinu Marku da mi dete bude bez oca zarad politike, napisala je Ana Delević na Fejsbuku.

Za ovo sto je urađeno mom mužu Miljanu Delevicu daleko će da ode,ne mogu zugani da otmu oca mom sinu Marku da mi date bude bez oca zarad politike

Posted by Ana Delević on Monday, January 23, 2023

Podsećamo, Pripadnici specijalne Kosovske policije ROSU pucali su danas oko 11.30 časova kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu na magistralnom putu Kosovska Mitrovica-Leposavic i to na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina. Tom prilikom ranjen je Miljan dok je njegov suvozač Dušan S. tek pukom srećom prošao bez povreda, dok je čitav automobil izrešetan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Teroristi hoćete dete da mi ostane bez oca, prokleti bili, poručila je na kraju supruga ranjenog Srbina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter