Izvor: Happy BSC
09.05.2022 u 13:29
0

RUSKO SLOVO „Z“ SE PROŠETALO BEOGRADOM! „Živeo Putin!“, „Živela Rusija!“ ori se Srbijom, svi se pitaju šta se dešava? (FOTO)

U Beogradu je održana manifestacija „Besmrtni puk“ tokom koje je poručeno da su „Srbija i Rusija uvek bile na pravoj strani istorije“. U šetnji učestvovali ruski ambasador, Nenad Popović, Dušan Bajatović… Reporterka N1 javlja da državni funkcioneri, koji su kod Spomenika oslobodiocima Beograda odavali počast, nisu želeli da daju bilo kakve izjave o odnosu Srbije prema Rusiji.

Okupljeni su ruskom ambasadoru uzvikivali: „Ura“, „Živela Rusija“, „Živeo Putin„.

Ministar bez portfelja u Vladi Srbije Nenad Popović poručio je da su „Srbija i Rusija uvek bile na pravoj strani istorije“ . Dodao je da je na današnji dan 9. maj, u Drugom svetskom ratu 1945. godine kapitulirala Nemačka i da se „sećamo najveće pobede u 20. veku“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Naše deke i bake su pobedili u ovom ratu zajedno sa našom braćom Rusima“, rekao je Popović.

On je dodao da današnja generacija ima obavezu da svim političkim sredstvima brani dve najveće vrednosti Srbije – slobodu i nezavisnost.

URAAAA SE ORI RUSIJOM I SVETOM! PARADA POBEDE U MOSKVI! Putin se obrati SVETU – GRMI Crveni trg (VIDEO)

Građani okupljeni u povorci „Besmrtni puk“ krenuli su od spomenika Vuku Karadžiću ka Novom groblju i Spomeniku oslobodiocima Beograda, gde je šetnja i završena.

Među njima su, osim Popovića bili i ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko, funkcioner Socijalističke partije Srbije i direktor „Srbijagasa“ Dušan Bajatović i funkcioner Dveri Ivan Kostić.

Na čelu kolone je bio veliki transparent „Besmrtni puk Beograd“ i figura predsednika Rusije Vladimira Putina od kartona, kao i veliko latinično slovo „Z“.

Mnogi od okupljenih nosili su, kako je objašnjeno, slike svojih predaka stradalih u Drugom svetskom ratu, kojima je i namenjena ova manifestacija, kao i veliku trobojku koja istovetna i za Srbiju i za Rusiju.

Učesnici šetnje došli su do groblja Oslobodilaca Beograda gde su bili predstavnici ruske ambasade, predstavnici Belorusije i Kazahstana.

Nakon što su položeni venci i upisivanja u knjigu sećanja, kada je kroz kapiju izlazio ruski ambador učesnici „Besmrtnog puka“ uzvikivali su „Ura“, „Živela Rusija“, „Živeo Putin“.

Niko od državnih zvaničnika tokom obeležavanja Dana pobede i polaganja venaca na više obeležja u Beogradu nije želeo da odgovara na novinarska pitanja, osim Andreje Mladenovića, koji predstavlja grad Beograd.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter