Izvor:
03.06.2019 u 06:16
0

SASTANAK VOLODINA I VUČIĆA U BEOGRADU: Otvaranje četvrte sednice Komisije za saradnju državne Dume i Narodne Skupštine Srbije!

Vjačeslav Volodin, predsednik ruske Dume danas je u radnoj poseti Beogradu tokom koje će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, obratiti srpskim poslanicima na posebnoj sednici i učestvovati na sednici interparlamentarne komisije.

On će se obratiti predstavnicima srpskog parlamenta, otvoriti četvrtu sednicu Komisije za saradnju državne Dume i Narodne Skupštine Srbije i sastati sa predsednicom srpskog parlamenta Majom Gojković.

Na sednici će se razgovarati o daljem razvoju bilateralnih odnosa u sferi politike, ekonomije i humanitarne pomoći, kao i o saradnji na međunarodnim platformama, imajući u vidu savremene izazove i pretnje.

Prethodni sastanak interparlamentarne komisije o saradnji održan je u Moskvi oktobra prošle godine, a tada se Gojković obratila poslanicima Dume i poručila im da je saradnja dve zemlje značajna i uspešna i istakla potrebu razvoja bilateralne saradnje u svim obiostrano korisnim oblastima, podseća ruska agencija.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter