Izvor: Tanjug
25.06.2021 u 19:42
0

SELAKOVIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE ČEŠKOM MINISTRU: Porodicama nastradalih u oluji prenesite moje duboko saosećanje!

Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković uputio je izraze saučešća šefu češke diplomatije Jakubu Kulhaneku povodom žrtava i štete koju je izazvalo olujno nevreme u Češkoj.

„Veoma me je potresla vest o vremenskim nepogodama koje su pogodile Vašu zemlju kojom prilikom je povređeno i nastradalo više osoba a pričinjena je i znatna materijalna šteta“, naveo je ministar Selaković u telegramu.

U FOKUSU: 

VELIKA SNAGA SRPSKE VOJSKE: Sve spremno za „Munjeviti udar 2021“ na Pešteru!

OGLASILA SE DEVOJKA KOJA JE SNIMALA PREBIJANJE NA ADI: Alo, muškarčine, da li je moguće da ŽENE razdvajaju nasilje!

ANA BRNABIĆ SUTRA U NIŠU: Zapisujemo sve i kada se vratimo u Beograd radimo dalje!

DAČIĆ: U Bundestagu RAZOČARANI vlastima u Prištini

MINISTAR LONČAR: Apel za sve, posebno za mlade da se vakcinišu

Selaković je u ime Ministarstva spoljnih poslova Srbije i u svoje ime uputio izraze najdubljeg saučešća ministru Kulhaneku i građanima Češke Republike.

„Molim Vas da porodicama nastradalih prenesete izraze mog dubokog saosećanja a povređenima želje za brz i uspešan oporavak.

U ovom teškom trenutku Republika Srbija saoseća u tuzi i bolu sa prijateljskim češkim narodom, spremna da u duhu tradicionalo prijateljskih odnosa pruži podršku u okvirima raspoloživih mogućnosti“, navodi se u telegramu ministra Selakovića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter