Izvor: Tanjug
05.11.2022 u 18:12
0

SKANDALOZNE OPTUŽBE KURTIJA „Beograd je pokrenuo pretnje i pripreme za destabilizaciju Kosova!“

Povodom odluke Srba na KiM da napuste prištinske institucije, premijer Aljbin Kurti ocenio je da taj potez nema veze sa protestom zbog primene mera o preregistraciji vozila.

On je na Fejsbuku objavio da su od 1. novembra izdata 843 prekora, što je prva mera i dodao da nije bilo incidenata i pritužbi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako Kurti tvrdi, nedavne tenzije na severu nisu u vezi sa otporom prema novčanim kaznama u sklopu preregistracije, čiju je primenu Priština najavila od 21. novembra.

„Predstavnici Srpske liste su pre nedelju dana saopštili da će organizovati žestok otpor protiv novčanih kazni. Međutim, nisu čekali 21. novembar: Beograd je pokrenuo pretnje i pripreme za destabilizaciju Kosova. Dakle, nešto drugo je u pitanju“, tvrdi Kurti.

Gradonačelnik Štrpca i potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić pružio je punu podršku Srbima na severu KiM!

On je takođe pozvao sve Srbe na Kosovu i Metohiji da zadrže mir i bezbednost i ne napuštaju prištinske institucije.

„Nisam ja premijer protiv vas, ali Beograd je protiv mene“, naveo je Kurti, kako prenosi Koha.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter