Izvor:
01.10.2016 u 14:48
0

ŠOKANTNE TVRDNJE BIVŠEG DIREKTORA POLITIKE: Nećete verovati čiji je Đinđić bio projekat!

Bivši generalni direktor Politike rekao da je Dragoljuba Mićunovića planski rušio sa čela Demokratske stranke po nalogu Miloševićevog režima

Bivši generalni direktor Politike Hadži Dragan Antić bez dlake na jeziku osvrnuo se na period kad je demokrata Dragoljub Mićunović bio na čelu DS i za Nedeljnik otkrio da je državni projekat bio da se on smakne s te pozicije kako bi na njegovo mesto došao Zoran Đinđić.

Hadži Dragan Antić je naglasio da je zajedno s Aleksandrom Tijanićem učestvovao u dovođenju Zorana Đinđića na mesto lidera DS.
– Počeo sam da objavljujem u Politici tekstove protiv Mićunovića, koji je u to vreme bio predsednik DS. Bio je to državni projekat. On je jednog dana, pošto više nije mogao to da izdrži, tražio prijem kod mene. Zamolio me je da malo zaustavimo hajku na njega, a nije znao pozadinu – državni plan da se sruši on i dovede Đinđić – prepričava nekadašnji glavni urednik Politike.

Kurir
Foto: Twitter/Risovic Liliana

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter