Izvor: Tanjug
31.07.2022 u 19:30
0

SRBI NA KIM SE BRANE BARIKADAMA Blokirano nekoliko putnih pravaca, u Kosovskoj Mitrovici oglasile su se sirene za opasnost!

 Na severu Kosova i Metohije građani su večeras postavili barikade u mestima Rudare i Zupče, nedaleko od Zubinog Potoka, javlja Kosovo onlajn.

Nekoliko desetina ljudi blokiralo je magistralni put Priština-Raška, u mestu Rudare kod Zvečana, javio je RTS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Barikada je postavljena i na putu Zubin Potok-Ribariće.

OGLASILE SE SIRENE ZA UZBUNU U SEVERNOJ MITROVICI! (VIDEO)

Istovremeno, u Kosovskoj Mitrovici čuju se sirene, a narod je izašao na ulice.


Što se tiče sirena za uzbunu koje se od 17. 40 sati čuju u severnom delu Kosovske Mitrovice, KFOR navodi da prati situaciju i trenutno prikuplja informacije. To su za Kos sev potvrdili u Kancelariji za informisanje sedišta KFOR-a.

Oglasio se Petković nakon razgovora sa Srbima sa Kosova i Metohije: „Ono što radi Aljbin Kurti je direktno protiv srpskog naroda na KiM!“

Priština je najavila da sutra pocinje primena odluke o preregistraciji vozila i ličnim kartama

Građani su večeras blokirali administrativne prelaze Jarinje i Brnjak, gde su rasporedeni kosovski specijalci, javio je RTS.

Kako navode, kosovska policija ne dozvoljava prelaz na Jarinju ni pešacima, ni vozilima, a vraća one koji su već prešli.

Policija u centralnoj Srbiji vraća putnička vozila koja su krenula ka administrativnim prelazima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter