Izvor: Kosovo Online
16.01.2024 u 17:34
0

SUTRA U 9 ČASOVA: Počinje potpisivanje peticije za smenu gradonačelnika u Leposaviću

Prikupljanje potpisa za smenu gradonačelnika Leposavića počeće sutra u 9 sati.

Prikupljanje potpisa za smenu gradonačelnika Leposavića počeće sutra u 9 sati, najavio je predstavnik inicijativne grupa iz te opštine, pravnik Veselin Radović.

„NEĆEMO PRESTATI DA SE BORIMO“: Ksenija Božović poručila da građani moraju da znaju ko je mučki ubio Olivera (VIDEO)

„Da obavestim javnost i građane Leposavića da ćemo sutra od 9 sati početi sa prikupljanjem potpisa za smenu nelegalnih i nelegitimnih vlasti koje se nalaze u opštini Leposavić. Krajnje je vreme da se završi sa akcijama koje izvode protiv srpskog naroda“, kazao je Radović.

On je preneo da su juče dobili ovlašćenje da mogu da koriste prostor ispred zgrade opštine Leposavić.

„Juče smo dobili ovlašćenje, tako da ćemo sutra početi prikupljanje potpisa od 9 sati“, dodao je Radović.

Istakao je i da očekuje veliki odziv građana i pozvao sve stanovnike opštine Leposavić da dođu i pomognu u rešavanju ove situacije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter