Izvor: KOSSEV
05.03.2024 u 12:36
0

UVREDILA GA ISTINA: Kosovski inspektor napustio kongres u Grčkoj, predstavljen kao predstavnik Srbije

Glavni inspektor kosovske Centralne inspekcije rada Hekuran Nikči, napustio je Balkanski kongres za bezbednost i zdravlje na radu koji je održan u ponedeljak u Solunu, zbog objavljivanja njegovog imena kao predstavnika Srbije, saopštili su iz kosovskog Inspektorata rada.

Posle prihvatanja poziva i Nikčijeve potvrde za učešće na pomenutom kongresu, kosovski inspektor je stigao u Solun u nedelju 3. marta popodne da bi učestvovao na pomenutom kongresu koji se održao u ponedeljak, objavio je portal KoSSev.

Međutim, organizator kongresa najavio je, kako navode iz Inspektorata, kosovskog inspektora kao predstavnika iz Srbije. Nikči je, kažu, potom napustio ovaj skup.

U mejlu poslatom organizatoru kongresa Targoutzidisu, Nikči je istakao da je uvređen ovim činom.

„Zbog mog pojavljivanja na zvaničnom sajtu Vašeg kongresa pod državom Srbijom, uvređen sam što Vas obaveštavam da moram da napustim Vaš kongres“, naveo je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter