Izvor: Alo.rs
21.04.2023 u 12:21
0

PREDSEDNIK VUČIĆ NA POLAGANJU KAMENA TEMELJCA: „Radnički“ je dao takve košarkaške majstore, koje je malo ko dao“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje polaganju kamena temeljca za izgradnju novog sportsko-rekreativnog centra "Radnički" u Beogradu.

Predsednik Vučić stigao je na polaganje kamena temeljca.

– Ima li ovde mesta za tolike kvadrate – upitao je predsednik, na šta je dobio odgovor da su brojke impresivne.

– Samo hala će da prima preko 1.000 ljudi – istakao je Vučić.

– Idemo jedno 12 metara u zemlju, skoro 20 metara u vis. Svaki uslov je ispunjen i bilo koje međunarodno takmičenje možemo da održimo. Imamo 17 klubova, u 16 sportova smo, rastemo svakog dana, i pored svega ovoga stigli smo tu gde jesmo, rekli su predsedniku.

– Srećan sam što to možemo da uradimo – naglasio je predsednik.

– Duda je uradio jednu veliku stvar. Čovek je i svoju sujetu ostavio po strani da bi uradio nešto dobro i njegova supruga i dečaci mogu da budu ponosni – rekao je Vučić.

– Ovo nije pitanje talenta dečaka i devojčica, uvek ih je bilo i uvek ćemo ih imati, ovo je pitanje promene svega. Biće veličanstveno. Teško je naći nešto lepše, „Radnički“ je dao takve košarkaške majstore, koje je malo ko dao. Obojica Ivkovića, i Piva i Duda, i Bata Đorđević… Ovo će biti jedno idealno mesto u centru grada za sve ljude koji žele da se bave sportom, koji znaju šta je tradicija i istorija, ponosan sam na to. Cena je ispala veća nego što smo mislili, zato što smo želeli da uradimo nešto najbolje, nešto što nije krečenje i obnova parketa, nego garaže, nešto potpuno novo – rekao je predsednik.

SC Radnički je dom slavnog košarkaškog kluba sa Crvenog krsta koji je svojevremeno bio i šampion države.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter