Izvor: Kurir
29.03.2024 u 09:21
0

VUČIĆ SA PREDSEDNICIMA SVETSKE I EVROPSKE ATLETSKE FEDERACIJE: Biće još ulaganja u atletski sport

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas predsednika Svetske atletske federacije Sebastijana Koua i predsednika Evropske atletske federacije Dobromira Karamarinova.

– Srećan sam što mogu da vas ugostim pred ovo veliko takmičenje sutra. Imaćemo još mnogo ulaganja u atletski sport i mislim da će se to vratiti kroz dobar i zdrav duh – rekao je predsednik Vučić i dodao:

– Hvala što uvek rado dođete u našu zemlju i pokazujete poštovanje prema našoj zemlji. Hvala vam još jednom.

Sastanak je počeo u 9 sati, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Kou i Karamarinov dolaze u Beograd povodom Svetskog prvenstva u krosu, koje će biti održano sutra marta u Parku prijateljstva.

Veoma sam srećan što mogu da vas ugostim pred sutrašnji važan atletski događaj. Nadamo se velikim takmičenjima i u budućnosti, uvek smo spremni da ulažemo u atletiku i da joj pridajemo poseban značaj. Imaćemo još mnogo ulaganja u atletski sport u našoj zemlji i nadamo se da će nam se to vratiti kroz dobar i zdrav duh, ali i kroz uspehe i medalje naših atletičara, na koje smo ponosni. Vama, gospodine Kou, hvala što pokazujete poštovanje prema Srbiji, a mi smo ponosni što imamo takvog gosta“, napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter