Izvor: BSC HAPPY
06.02.2023 u 21:12
0

„VI STE NAJVEĆA SRAMOTA NAŠEG NARODA“: Ana Brnabić oštro odgovorila Radi Trajković

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić odgovorila je na lažne tvrdnje Rade Trajković, koja je istakla da predsednik Aleksandar Vučić "traži aboliciju od SAD", predsednica Vlade poručila je Trajkovićevoj da je najveća sramota srpskog naroda.

Rada Trajković rekla je sledeće: „Vučić od Amerikanaca traži aboliciju za svoju porodicu i kriminalce sa severa Kosova za prihvatanje sporazuma“.

Tim povodom predsednica Vlade oglasila se i uputila jasnu poruku na Tviteru.

HITAN SASTANAK: Premijerka Brnabić večeras sa ministrima iz Srpske napredne strane!

– Vi ste, Rado Trajković, najveća sramota našeg naroda. Ne postoji veća. Tačka. Konkurencija je ovih dana oštra, ali teško ko može da vas stigne. Aleksandar Vučić se izborio, kada je već sve bilo gotovo, da KiM ponovo bude na agendi svetskih sila. Sam se izborio za to. To je njegov zločin – napisala je premijerka Ana Brnabić na svom Tviteru nalogu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter