Izvor: BSC HAPPY
16.08.2023 u 09:53
0

VOJISLAV ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Sve izdajnik do izdajnika u opoziciji! Jedini cilj je srušiti VUČIĆA i otvoriti put NATO trupama!

"Zapadnim silama možda nije cilj da odmah sruše Vučića, ali im je cilj da ga što više oslabe kako bi ga prinudili na kapitulaciju i povodom Kosova i povodom Republike Srpske kao i povodom zahteva da uvede sankcije Rusiji", istakao je dr Vojislav Šešelj gostujući u jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo" na  Happy televiziji.

– Naizgled on tome hladno odoleva, ali ja ga poznajem u njemu sve kuva. On je svestan u kakvoj je situacija i on i Srbija. Zato vodi računa da ne proključa kako ne bi napravio neki pogrešan potez. Vidite kakva je današnja opoziciona scena u Srbiji. Zapadna opozicija, sve izdajnik do izdajnika! Njima je jedini cilj srušiti Vučića i napraviti haos u Srbiji, a da taj haos bude povod za ulazak NATO trupa! Neće oni ni od toga prezati, a Vučićevo obaranje sa vlasti po mom mišljenu bi zaista proizvelo haos – objašnjava Šešelj.

„BORCI ZA NEZAVISNO KOSOVO NAJVEĆEG NEPRIJATELJA VIDE U VUČIĆU“: PREDSEDNIK razotkriva DRŽAVNE NEPRIJATELJE u „ĆIRILICI“

Prema njegovim rečima, čak su i najviši ruski zvaničnici upozorili da je ovo što se radi u Beogradu povezano sa situacijom na Kosovu i Metohiji i da je i jedno i drugo protiv Srbije.

– Vidimo da su se kvazi patriotske stranke ućutale. Oni su dugo duvali u istu tikvu sa ovim prozapadnim strankama, a sad ćute. Sad su shvatili da ako je Rusija protiv toga da se vlast obara na ulici i da se formiraju neke prelazne vlade kako onda oni mogu biti za to. Rusija valjda sa distance zna bolje, i šta se dešava i kako i ko stoji iza toga – navodi gost jutarnjeg programa Happy televizije i dodaje da je programski barjak opozicije srušiti Vučića.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter