Izvor: Tanjug
27.04.2023 u 13:35
0

„TO JE ČIN ISKRENOG PRIJATELJSTVA“: Vučić zahvalio ambasadoru Azerbejdžana zbog glasanja u Savetu Evrope FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ministra rada i socijalne zaštite stanovništva Azerbejdžana Sahila Babajeva i zahvalio na privrženosti azerbejdžanskih prijatelja međunarodnom pravu, pokazanoj prilikom glasanja u Savetu Evrope.

– Srbija takav čin smatra izrazom iskrenog prijateljstva –  rekao je predsednik Vučić i uputio srdačne pozdrave predsedniku Alijevu.

 

„NA SRPSKIM POLIGONIMA SE OBUČAVAJU PARAVOJNE FORMACIJE“: Ministar odbrane BiH ne prestaje da potpaljuje region

Vučić je poželeo dobar rad članovima Međuvladinog komiteta za ekonomsku saradnju i trgovinu, kojim kopredsedavaju ministri Babajev i Selaković, i dodao da se nada još boljim rezultatima u jačanju saradnje u svim oblastima, posebno energetike, poljoprivrede i turizma, kao i odbrambene industrije.

Ministar Babajev je izrazio očekivanje da će i ova godina biti uspešna za bilateralne odnose Srbije i Azerbejdžana, imajući u vidu da srpsko-azerbejdžansko strateško partnerstvo beleži snažan uspon.

On je rekao da je azerbejdžanska delegacija došla u velikom broju i da očekuje da iz rada Međuvladinog komiteta i biznis foruma proisteknu dobri rezultati, kako bi se nastavila dobra dinamika razvoja saradnje, imajući u vidu da je razmena porasla za 18 odsto.

Dvojica sagovornika su izrazili očekivanje da se do kraja godine uspostavi direktna avionska linija između Beograda i Bakua.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter