Izvor:
21.09.2016 u 23:37
0

VUČIĆ NASTAVLJA POSETU SAD: Večeras će održati predavanje na poznatom institutu, a teme su…

Premijer Aleksandar Vučić, koji boravi u poseti SAD, održaće večeras predavanje na Institutu "Ist Vest" (EWI) u Njujorku, gde će, između ostalog, govoriti o regionalnoj stabilnosti i migrantskoj krizi.

Vučić će, kako se navodi na sajtu "Ist Vest" instituta, govoriti o mnogim temama, o presudnoj ulozi Srbije u postizanju regionalne stabilnosti na Balkanu, ali i o njenoj ulozi u povezivanju Rusije i Evrope, Evrope i Srednjeg Istoka i migrantskoj krizi.

"Ist Vest" institut na svom sajtu navodi i biografiju premijera Vučića, ocenjujući da ima dugu i istaknutu političku karijeru.

"EastWest Institute" je nezavisna nevladina organizacija koja se bavi nalaženjem načina za smanjenje međunarodnih sukoba i rešavanje problema koji predstavljaju pretnju za bezbednost i stabilnost u svetu.

Direktor i predsednik prestižnog američkog instituta je Kameron Manter, bivši američki ambasador u Beogradu.

Tanjug
Foto: Twitter/Slučajni prolaznik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter