Izvor: HAPPY BSC
01.03.2023 u 13:34
0

VUČIĆ RAZGOVARAO SA URSULOM FON DER LAJEN: „Srbija ODLUČNA da nastavi reformske procese u cilju boljeg života građana“

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen, sa kojom je razmenio mišljenja o aktuelnoj situaciji u regionu, nastavku evrointegracionog puta Srbije nephodnim, reformama, kao i o toku dijaloga Beograda i Prištine.

Vučić se zahvalio na pomoći Evropske komisije i podršci u razvoju i modernizaciji energetske i transportne infrastrukture u Srbiji, kao i na ličnoj posvećenosti koju predsednica Komisije fon der Lajen pruža evropskom putu naše zemlje.

VUČIĆ RAZGOVARAO SA ALIJEVOM: Predsednik ga informisao o dijalogu u Briselu i istakao značaj bilateralnih odnosa sa Azerbejdžanom

On je naglasio odlučnost Srbije da nastavi sa reformskim procesima u cilju boljeg života svih građana i dostizanja statusa punopravnog člana u Evropskoj uniji.

Tim povodom, predsednica Evropske komisije Fon der Lajen naglasila je da je budućnost Srbije u EU i pozvala na preduzimanje daljih važnih koraka na tom putu.

Vučić je predsednicu Fon der Lajen obavestio o stanju dijaloga Beograda i Prištine i istakao da Srbija ostaje privržena razgovorima pod pokroviteljstvom EU i pronalaženju kompromisnog rešenja za normalizaciju odnosa, uz jasno navedena ograničenja, a sve u cilju očuvanja mira i stabilnosti i širenja saradnje u regionu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter