Izvor: Tanjug
01.03.2023 u 11:29
0

Ljajić, Basta i Stefanović podržali Vučića u nastavku dijaloga sa Prištinom

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, ministar privrede Rade Basta i član Predsedništva SNS-a Nebojšta Stefanović dali su otvorenu podršku predsedniku Srbije u nastavku pregovora sa Prištinom.

Trojica političara su podržali predsednika Srbije u nastavku pregovora sa zvaničnicima iz Prištine o implementaciji ZSO, za koju je Ljajić istakao da nije optimističan.

„Trebalo bi podržati naš pregovarački tim na čelu sa Vučićem i nastavak dijaloga u cilju traženja obostrano prihvatljivih rešenja“, rekao je Ljajić.

„ZA MENE JE KOSOVO I METOHIJA SRBIJA I NIKADA NEĆE BITI NIŠTA DRUGO!“ Moćna poruka predsednika Vučića (VIDEO)

Basta je istakao da daje bezrezervnu podršku Vučiću i da shvata značaj formiranja ZSO zarad opstanka srpskog naroda na KiM.

„Kao ministar privrede kome je stalo do ekonomskog razvoja i stabilnosti, boljeg života za sve naše građane, a razumevajući važnost formiranja ZSO i opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji…“, istakao je ministar.

Stefanović je kazao da se Vučić patriotiski i državnički bori za Srbiju i da je svima pokazao kako se to zaista radi.

„Kada bi svaki građanin Srbije očekivao punu podršku svom predsedniku u jednom od najtežih trenutaka za državu, politički marginalci zasipaju našu javnost lažima i napadima na predsednika Vučića“, zaključuje član Predsedništva SNS-a.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter