Izvor: Happy BSC
10.10.2022 u 22:27
0

ŽARKO RAKIĆ U „ĆIRILICI“: Nemcima je uvek bila važna istočna politika, mi smo bili kamen spoticanja!

Na pitanje zašto je Nemačka uprkos odličnim ekonomskim odnosima sa Srbijom i velikim investicijama uvek blokirala bilo kakvu inicijativu iza koje je bila Amerika i kompromisno rešenje i podelu Kosova, razgraničenje, Žarko Rakić je u večerašnjoj emisiji “Ćirilica” istakao da se ovde stalno spominje dase Nemačka uvek pojavljivala kada je Amerika bila manje zainteresovana.  

NE PROPUSTITE EMISIJU „ĆIRILICA“ (21.00) NA KANALU TV HAPPY! Razgovaramo sa našim gostima na temu: „Šta dobijamo za sankcije Rusiji“

– Imamo periode kada su SAD rekle EU „to je vaša Evropa i vi rešite problem Kosova, probajte da rešite problem Severne Makedonije“ pa to nije išlo. Amerikanci su se vraćali povremeno i rešavali. 1908. godine u jednom austrijskom časopisu izašao je čuveni naslov “Srbija mora da nestane”. To nije od juče. To je početak 20. veka. Srbija je stalno bila neki kamen spoticanja. Nikada Nemačka politika nije, pa čak ni za vreme socijal-demokrata bila tako otvorena prema Srbiji kao što je bila njihova ekonomija koja nas je tretirala na dobar način. Politika nikad. Nemcima je uvek bila važna istočna politika. Mi nismo bili u centru pažnje i nekako smo uvek smetali. Sve druge su uspeli da slome  – kazao je on.  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, ako ne računamo Hrvatsku koja je članica EU, naša ekonomija je imala najveći razvoj u odnosu i na Crnu Goru, BiH, Severnu Makedoniju i Albaniju.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter