Izvor: Tanjug
25.04.2023 u 15:05
2

ZORANA MIHAJLOVIĆ NAPUSTILA SNS!

Bivša ministarka i funkcionerka SNS Zorana Mihajlović potvrdila je danas Tanjugu da je napustila tu stranku.

(UŽIVO) PREDSEDNIK O SEDNICI VLADE: Nećemo sebi seći nogu ali mora da se zna da prijateljske zemlje moraju da nam budu ispred drugih

-Nakon 13 godina, zamolila sam da me izbrišu iz baze članstva SNS. Trudila sam se i radila najbolje što sam mogla, celog svog života, pa i ovih 13 godina. Želim svima u SNS sve najbolje- navela je Mihajlovićeva.

Mihajlović je bila ministarka u Vladi Srbije u tri mandata u periodu od 27. jula 2012. do 25. oktobra 2022. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “ZORANA MIHAJLOVIĆ NAPUSTILA SNS!”

  1. Pa šta će, ona je se kod njih učlanila samo da bi bila glavna. Pošto više nije ministarka nije zainteresovana da bude samo član. Dugo je i izdržala, ja sam mislio da će brže otići. Ona je u suštini podguzna muva američkim ambasadorima (bez obzira ko je u pitanju).

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter