Izvor: Happy BSC Portal/Alo.rs
15.12.2023 u 10:55
2

ABAZOVIĆ BESAN: „Spajiću važnije bahaćenje od povećanja zarada“

Iz dana u dan, kako su kazali iz GP URA, svedočimo krajnje neozbiljnom i neodgovornom ponašanju predsednika 44. Vlade, Milojka Spajića.

– O tome možda i najbolje govori činjenica, da je Spajić budžet svom kabinetu povećao za 2,1 milion evra i time pokazao da su mu njegovo bahaćenje, službeni ručkovi i reprezentacije važniji od povećanja zarada za 10% naših profesora i nastavnika, koje je uz to i obaveza predviđena Granskim kolektivnim ugovorom – navodi se u saopštenju GP URA.

Prema njihovom mišljenju zabrinjavajuće je to što i nakon sastanka sa predstavnicima Sindikata prosvete Spajić nije našao za shodno da ispravi ono što je obavezan po Granskom kolektivnom ugovoru.

– Zbog toga je Građanski pokret URA pripremio amandman na Predlog budžeta za 2024. godinu, kojim će biti omogućeno povećanje zarada prosvetarima od 10%. Naši poslanici će danas amandman predati u skupštinsku proceduru nakon čega će tim povodom od 11 časova održati i konferenciju za medije u Skupštini Crne Gore – najavljuju oni.

SKANDAL U CRNOJ GORI: Popisivači koristili „piši-briši“ olovke, evo o čemu se radi

Iz URA-e su pozvali sve poslaničke klubove da podrže amandman njihovom poslaničkog kluba i da time, zanemarivajući sve političke razlike, isprave nedopustivu grešku premijera Spajića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “ABAZOVIĆ BESAN: „Spajiću važnije bahaćenje od povećanja zarada“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter