Izvor: Happy BSC Portal
11.11.2023 u 18:34
0

ANDRIJA MANDIĆ: “Nadam da će Crna Gora biti prva naredna članica EU”

Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić izjavio je ovo na prijemu povodom Dana parlamentarizma.

Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić izjavio je da se nada da će Crna Gora biti prva naredna članica EU. Govoreći na prijemu, povodom Dana parlamentarizma, odnosno dana kada se obeležava 117 godina parlamentarizma u Crnoj Gori, on je podsetio da je, kada je izabran za predsednika parlamenta Crne Gore, rekao da je ono za šta će se zalagati pomirenje, pošto je dijalog „ključ za evropsku budućnost Crne Gore”, prenosi RTCG.

– Unapređenje rada parlamenta je stalan trend. Daću doprinos da se kvalitet rada u parlamentu poboljša. Inkluzivnost će se dodatno širiti, svi moramo dati doprinost da se građanima omogući lepši i bolji život u ovim izazovnim vremenima – rekao je Mandić.

MINISTRU BANOŽIĆU PRETI ZATVOR: Još se čekaju rezultati krvi, zanemario je sva pravila, evo šta kaže zakon

On je dodao da poslanici u skupštini te zemlje treba da „streme konsenzusu”. Dan parlamentarizma obeležava se kao datum kada je 1906. na Cetinju konstituisana prva Narodna skupština Crne Gore.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter