Izvor: OBJEKTIV. RS
14.02.2023 u 12:02
0

„Bol prodire kroz svaku reč, i duša ne nalazi svoj mir“! Majka i dva sina ubijeni su u najvećem masakru na Cetinju, oglasio se nesrećni OTAC

Miloš Martinović, suprug Nataše i otac Mašana i Marka skoro svakodnevno se oprašta od njih i iskazuje bol i tugu

Navršilo se šest meseci od masakra na Cetinju gde je pomahnitali Vuk Borilović (35) nakon što se navodno vratio iz crkve krenuo u krvavi pokolj, gde je ubio 10 ljudi, a ranio šestoro.

Tog 12. avgusta i nebo je plakalo nad Crnom Gorom kada je Borilović oko 15.30 sati krenuo u najveći pokolj u novijoj crnogorskoj istoriji.

Monstrum je tada prvo ubio svoje postanare Natašu Pejović Martinović (35) i njena dva sina, a potom i njihovog kuma Milana Mitrovića (37), zatim svog ujaka Gorana Đurišića (54), a onda i komšije Rajka (56), Dimitrija (81) i Danicu Drecun (74), a na kraju Danijelu (51) i njenu sestru Aleksandru Radunović (52). U svom krvavom piru ranio je šest osoba koje su se tu slučajno zatekle.

http://SEKIRA, NOŽ LEPTIR, BAKLJE, KANTE I FANTOMKE: Hapšenje navijača u Braće Jerkovića, pretreseno ih 78 u 17 vozila!

Porodice brutalno ubijenih Cetinjana i dalje se nisu oporavile od tragedije koja ih je zadesila, a Miloš Martinović, suprug Nataše i otac Mašana i Marka skoro svakodnevno se oprašta od njih i iskazuje bol i tugu na društvenim mrežama. Neutešni čovek objavio je i spomenik u obliku srca koji je napravio svojim najmilijima, uz potresnu muzičku numeru.

– I ovu noć tebe čekam u snovima, i ako znam da si noćas sa zvezdama, i ovu noć tebi pišem u suzama. A tebe nikad više moja jedina, nikad više onih godina i nikad niko tvoja zamena, ljubavi moja – napisao je Miloš i objavio niz fotografija svoje supruge, a zatim ispod porodične fotografije napisao:

– Šta reći, šta napisati… Bol prodire kroz svaku reč, i duša ne nalazi svoj mir, dok opet ne bude zajedno. Volim vas.

Ispod ove fotografije nizali su se brojni komentari njegovih prijatelja koji su pokušali da ga uteše “budi jak, nema predaje, živi zbog njih”, a jedan korisnik napisao je “samo ti znaš kako ti je u srcu, a njima neka je laka zemlja, e, tugo neizlečiva”.

Borilović, podsetimo, kobnog dana nije hteo da se preda, pa je u njega pucala policija, kao i komšija Nenad Neno Kaluđerović, a crnogorsko tužilaštvo nedavno je objavilo da je Borilović stradao od projektila koji mu je naneo jedan od policajaca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter