Izvor: BSC Happy
13.08.2023 u 10:39
11

„DA TE NIJE ALIJA“: ISPLIVAO SNIMAK EKSTREMISTIČKOG GOVORA DINA MERLINA gde veliča ZLOČINCA ALIJU, kao i NASTUP za ARMIJU BIH (VIDEO)

Edin Dervišhalidović ili umetnički Dino Merlin, poznat po antisrpskim stavovima devedesetih trenutno je rasporodao karte za tri koncerta u Beogradu.

Na snimku se vidi Merlin, doduše najverovatnije snimljen krišom kako veliča Aliju Izetbegovića, dok se na drugom snimku vidi nastup poznato pevača za Armiju BiH tokom 1993. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ИНАТ (@inat.org.rs)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

11 thoughts on “„DA TE NIJE ALIJA“: ISPLIVAO SNIMAK EKSTREMISTIČKOG GOVORA DINA MERLINA gde veliča ZLOČINCA ALIJU, kao i NASTUP za ARMIJU BIH (VIDEO)”

  1. Peticija za njegovu zabranu ulaska u Srbiju je uklonjen, na žalost . Tuga i velika sramota. Srbi sve zaboravljaju i sve praštaju, isto na žalost.

    28
    11
    Odgovori
    • A zbog cega? Pa Srbija je 90-ih godina bila agresor i napravila je i ucestvovala u svim ratovima u regionu. Da je ovo normalan narod mislio bi kao Dino tada i ratova ne bi ni bilo.

      1
      3
      Odgovori
  2. DA LI OVE INDIVIDUE KOJE SU KUPILE KARTU ZA NJEGOV KONCERT , SHVATAJU „ko je dino merlin“ .On ne zasluzuje ni veliko slovo u imenu i prezimenu!!!On je jedan nacionalista zarazen.mrznjom prema SRPSKOM NARODU.MARS IZ SRBIJE“BAGRO“ O CES PARE OD KONCERATA

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter