Izvor: Tanjug
22.01.2023 u 18:13
0

DOBRE VESTI Reke u Republici Srpskoj se povlače u korita, situacija se stabilizuje!

Nivo Drine je u opadanju, dok je Sava u blagom porastu, ali ispod ili na koti redovne odbrane od poplava, koja je na snazi na području Gradiške i Semberije.

Reke u Republici Srpskoj se povlače u korita pa se situacija stabilizuje na celom području.

Nivo Drine je u opadanju, dok je Sava u blagom porastu, ali ispod ili na koti redovne odbrane od poplava, koja je na snazi na području Gradiške i Semberije. Voda se delimično povukla, ali su u blokadi i dalje meštani sela Lukovice kod Gacka, prenosi RTRS.

JEZIVO! TORNADO PROTUTNJAO BUDVOM: Nevreme napravilo haos (VIDEO)

Voda iz gatačkog polja slila se u cerničko i blokirala put prema selima Zagradca i Ključ. Na ostalim putevima mehanizacija čišti sneg, koji se zbog pada temperature ledi, a vozači se upozoravaju da ne kreću na put bez zimske opreme. Na Majevici i u Semberiji sneg se topi.

Vodostaj Save, koja se delom izlila na poljoprivredno zemljište u nebranjenom mestu Novi, u protekla 24 časa porastao je za 112 centimetara i za sada ne preti stambenim objektima. U Gradišci je nivo Save pet centimetara iznad kote redovne odbrane od poplava.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter