Izvor: sputnik
17.03.2024 u 21:05
0

DODIK OD SRCA ČESTITAO : Putinova pobeda potvrda da Rusiju vodi u pravom smeru

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je danas Vladimiru Putinu pobedu na predsedničkim izborima u Rusiji, rekavši da je to potvrda da zemlju vodi u pravom smeru.

„Peti mandat na čelu Ruske Federacije, osvojen ubedljivom pobedom na predsedničkim izborima, potvrda je da predsednik Vladimir Putin ima ogromno poverenje ruskog naroda i da zemlju vodi u pravom smeru“, napisao je Dodik na Iksu.
Dodao je da je Putinova pobeda dočekana s radošću i među srpskim narodom koji, kako je naveo, u Putinu vidi velikog državnika i prijatelja na kog uvek može da se osloni.
„Takođe, raduje nas što je ruski narod za svog lidera izabrao ozbiljnog, odgovornog i mudrog državnika jer je to garancija da će se u današnjem svetu održati tradicionalne vrednosti i da neće postati mesto u kojem samo odabrani mogu da odlučuju o svemu“, naveo je Dodik.
On je poželeo Putinu dobro zdravlje, snagu i istrajnost na putu da sačuva Rusiju i donese mir i bolju budućnost čitavom svetu.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter