Izvor:
13.10.2018 u 16:08
0

DROGA U BUNKERU: Na granici sa Albanijom zaplenjeno 20 kilograma skanka!

Crnogorski carinici i policajci otkrili su oko 20 kilograma skanka, koji je pronađen u automobilu na graničnom prelazu sa Albanijom kod Ulcinja.

Droga je bila u smeštena u specijalno napravljenom bunkeru u vozilu italijanskih registarskih oznaka u kojem su bila tri državljanina Albanije, navedeno je u zajedničkom saopštenju uprava carina i policije Crne Gore.

Vozilom, koje je kontrolisano na graničnom prelazu Sukobin-Murićani, upravljao je pedesetčetvorogodišnjak M.K, a sa njim su bili H.I. (83) i S.I. (76).

Droga, lica i vozilo preuzeli su službenici Albanije radi daljeg postupanja, a u skladu sa Protokolom o radu na graničnom prelazu Sukobin-Murićani.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter