Izvor: Tanjug
22.05.2020 u 08:20
0

Hofman: OČEKUJEMO NOVI TALAS MIGRANATA i na ulasku u zemlju NISU TESTIRANI!

Savetnik direktora Granične policije BiH Svevlad Hofman rekao je da se može očekivati novi talas migranata prema BiH i da je potrebno sprovesti određene mere da bi se adekvatno odgovorilo.

On ističe da migranti koji ulaze u BiH nisu testirani na virus korona i nisu poštovali mere samoizolacije, što može da ugrozi postojeću epidemiološku situaciju u BiH.

„Sada je pravo vreme da najmerodavnije institucije izvršne vlasti ozbiljno razmisle o predstojećem problemu i donesu mere i radnje koje bi policijske i druge agencije za rad sa migrantima počele da sprovode“, rekao je juče Hofman.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

ČETIRI GODINE OD ODLASKA VELIKANA Bata Živojinović, nepobedivi Valter

MNOGI U OPASNOSTI! Medicinska kompanija priznala: Objavljeni podaci SVIH PACIJENATA IZ SRBIJE!

SESTRE SA INFEKTIVNE, SRPSKE HEROINE Kinezi snimili dokumentarac o našoj borbi sa koronom! (VIDEO, GALERIJA)

Od danas ulazak u Srbiju bez testiranja

PENZIJU NEĆE DOBITI SVI Ako imate MANJE OD 15 GODINA radnog staža, morate znati ovo

Komentarišući izjavu ministra bezbednosti Fahrudina Radončića da neće dozvoliti otvaranje novog centra za migrante u Sarajevu, on je rekao da je potrebno preduzeti sve korake da bi bili deportovani svi koji nezakonito ulaze u BiH.

„Radončić je u pravu. Mi treba da znamo da dok se ne promeni konkretna situacija, a to je lociranje, identifikovanje, arestiranje i deportovanje svih koji su nezakonito ušli u BiH i koji BiH koriste kao bumerang prema zemljama EU, nećemo moći da se nadamo boljoj situaciji po pitanju tretmana migranata“, naveo je Hofman.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter