Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
20.11.2023 u 22:50
0

HOROR U TUZLI: Uznemireni građani slučaj prijavili policiji

Muškarac navodno danima tuče ženu, koja ga nije smela prijaviti, ali su ga prijavili građani koji su videli snimak na društvenim mrežama.

Nakon užasnih slučaja femicida koji su potresli Bosnu i Hercegovinu u proteklih nekoliko meseci, javnost je uznemirena, javlja „Avaz“. Na društvenim mrežama je sada viralan snimak porodičnog nasilja iz Tuzle.

Naime, muškarac je u lajvu na TikToku udarao ženu, čak je pozivao policiju da dođe, te im psovao majku govoreći „evo vidiš kolika ja m*** imam“.

Javnost u Tuzli, ali i BiH, ogorčena je nasiljem. Muškarac navodno danima tuče ženu, koja ga nije smela prijaviti, ali su ga prijavili građani koji su videli snimak na društvenim mrežama.

Da je snimak prijavljen policiji potvrdila je za portal „Avaza“ Adnana Sprečić, portparol Uprave policije MUP-a TK.

DONETA ODLIKA: Spajić potpisao sporazum o uslovima za održavanje popisa stanovništva

„!Primili smo prijavu. Provere su u toku, utvrdili smo da to nije trenutno lajv snimak, od ranije je. To je ono što znamo“, rekla je Sprečić za portal „Avaza“.

Inače, kako „Avaz“ saznaje, radi se o izvesnom Hajrudinu M.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter