Izvor: novosti
19.02.2024 u 07:27
0

HRVATI BRUTALANO NAPALI SPRSKU PRAVOSLAVNU CRKVU: U Bjelovaru opljačkan pravoslavni sveštenik

Srpska crkva išarana ustaškim grafitima .

Kako saznaje regionalni portal Bjelovar.live od paroha Maksimovića, iz parohijskog doma nestali su novac i porodični nakit, a o svemu je obaveštena i policija.

Nedavno su na istoj pravoslavnoj crkvi Svete Trojice u centru Bjelovara osvanuli ustaški grafiti, prenosi Index.hr. Spomenuta crkva ponovno se našla na udaru vandala.

POŠTENOJ ŽENI JE NEMOGUĆE SKINUTI 35 GODINA! Vedrana Rudan ŠOKIRALA sve – „Neću se*s, hoću mladost“

– Draga braćo i sestre, nažalost opet nam se dogodio nemio događaj. Naime, parohijski dom Srpske Pravoslavne Crkve u Bjelovaru u kojem živi sveštenik, otac Stefan Maksimović sa svojom porodicom je juče provaljen. Jedan počinilac ili više njih su ušli u kuću isprevrtali naše stvari i uzeli veću količinu novca, kao i sav nakit našeg deteta.

 

Ovaj nemio događaj desio se samo dva meseca nakon što je hram uzurpiran ustaškim i nacističkim simbolima. Iz tih razloga se više u ovom gradu ne osećamo sigurno, niti dobrodošlo, iako smo mi kao pojedinci pružili ljubav i gostoprimstvo svakom našem sugrađaninu. Bjelovarska policija koja nije rešila slučaj povodom ispisivanja grafita na hramu Svete Trojice u Bjelovaru, obaveštena je i o ovom slučaju, izvršen je kriminalistički uviđaj i ovaj put, iako malo optimistični očekujemo konkretne korake – objavila je porodica Maksimović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter