Izvor: Happy BSC
22.05.2022 u 12:28
0

MASOVNA TUČA U HRVATSKOJ 1600 navijača Hajduka blokiralo put pa nasrnulo na policiju! Tukli se i sa navijačima Dinama, a HAOS je bio i na stadionu! (VIDEO)

Oko 1.600 navijača hrvatskog fudbalskog kluba Hajduk koji su se vraćali sa utakmice u Zagrebu protiv Dinama, izašlo je svojih vozila i blokiralo put kod odmorišta „Desinec“.

Oni su blokirali sve trake autoputa u smeru ka Karlovcu, a potom je nekoliko stotina njih napalo policajce iz njihove pratnje, koji su pokušali da odblokiraju put, prenose hrvatski mediji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Navodi se da su se oni oglušili na upozorenja i naredbe policije, a potom je nekoliko stotina njih i napalo organe reda.

SRAMNE IZJAVE HRVATSKOG PREDSEDNIKA: Srbi stalno imaju neki 27. mart, pa se čude što su ih Nemci bombardovali!

Na društvenim mrežama objavljen je i snimak na kome su se navodno navijači Hajduka tukli sa navijačima Dinama u istom danu!



Nereda je bilo i na samoj utakmici.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter