Izvor: Tanjug
03.06.2022 u 17:52
0

MILANOVIĆ O POLOŽAJU HRVATA U BIH Predsedniku Hrvatske smeta kad se tuđi nemiri, strahovi i sigurnosni razlozi trenutno uzimaju u obzir, dok se oni hrvatski ignorišu!

Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je na Brionima da je Hrvatska zaustavila rat u Bosni i Hercegovini kada je njena vojska došla do Banjaluke na izričiti zahtev Amerike, a protiv svoje volje.

“Hrvatska vojska je ta koja je omogućila prekid rata u Bosni i Hercegovini 1995. godine, ne NATO bombarderi, ne britanski i francuski lovci, koji su bombardovali Karadžićeve i Mladićeve položaje oko Sarajeva”, rekao je Milanović nakon 9. trilateralnog sastanka sa austrijskim i slovenačkim kolegom, Aleksandrom van der Belenom i Borutom Pahorom, prenela je Hina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dodao je da je sve nedeljama neuspešno trajalo, dok Hrvatska vojska nije došla do Banjaluke.

Naveo je i da se Hrvatska vojska sa tog područja vratila nakon pet dana.

“Prošlo je 27 godina, nećemo ćutati o tome, to su notorne činjenice“, rekao je Milanović.

ĐUKANOVIĆ PROTIV „OTVORENOG BALKANA“ Predsednik Crne Gore rekao je da saradnja koja počiva na bilo kojim drugim osnovama, nije zamena za Berlinski proces!

Stoga mu, kazao je, “smeta kad se tuđi nemiri, strahovi i sigurnosni razlozi trenutno uzimaju u obzir”, dok se oni hrvatski ignorišu“.

Milanović je prethodno govorio o statusu Hrvata u BiH za koji je rekao da je „grozan“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter