Izvor: TANJUG
29.04.2022 u 14:26
0

NIJE BILO SVAĐE PRED SENATORIMA SAD: Dodik jasan po pitanju dogovora, traži uvažavanje stava Republike Srpske

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik istakao je danas da je na nedavnom sastanku sa američkim senatorima jasno rekao da je za dogovor i tražio da se uvaži stav Republike Srpske, kao i da nije bilo nikakve svađe, niti vređanja između članova Predsedništva BiH, kako tvrdi senator Kris Marfi.

TO JE LAŽ! DODIK POBESNEO I ODBRUSIO AMERICI! Karen Donfrid je dobila jak šamar iz Banjaluke koji nikako nije očekivala (FOTO)

– Tražio sam da se uvaži naš stav i jasno rekao da sam za dogovor – šta je to minimum da BiH pribavimo novih 20 godina kako bi mogla da funkcioniše. To se može dogovorom i konsenzusom, a ne nametanjem sa strane – napisao je Dodik na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Istakao je da je protivnik bilo kakvog sukoba i da nikakvog ratnog sukoba u BiH nema ni na vidiku.

Ocenio je da tvrdnjom, da je Sarajevo spoj austrougarske i osmanske arhitekture, „Kris Marfi potvrduje da ne postoji bh kultura, već samo osvajačka kultura“.

Marfi je u tekstu objavljenom na svom blogu, u kojem je podelio utiske i pojedine detalje prošlonedeljen posete Zapadnom Balkanu, napisao da su članovi Predsedništva BiH na sastanku sa senatorima više bili zainteresovani za međusobnu svađu nego za stvarni dijalog.

Naveo je da su se članovi Predsedništva BiH vređali i iznosili pritužbe, a da su senatori napustili sastanak duboko zabrinuti za kratkoročnu stabilnost BiH.

Kris Marfi je od 19. do 23. aprila na Zapadnom Balkanu boravio zajedno sa senatorima Džin Šejhin i Tomom Tilisom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter