Izvor: VIJESTI
26.09.2023 u 09:11
0

NOVI DETALJI AFERE „TUNEL“: Kopači iz Crne Gore pobegli autobusom u Sarajevo

Neki od osumnjičenih za obijanje sudskog depoa iz Crne Gore pobjegli su 11. septembra, autobusom na relaciji Podgorica – Sarajevo.

Crnogorski istražitelji došli su do novih detalja vezanih za osumnjičenu kriminalnu grupa koja je učestvovala u kopanju tunela dugog 30 metara od jedne zgrade u Njegoševoj ulici u Podgorici do zgrade Višeg suda, gde su sada utvrdili rutu kojjom su „rudari“ napustili Crnu Goru nakon obavljenog posla.

Dosadašnja istraga utvrdila je da su četvorica osumnjičenih Srba pobegli preko Šćepan polja i Dobrakova.

DA LI JE NAPUSTILA CRNU GORU? Još traje potraga za Katarinom! Otkriveni novi detalji afere „tunel“

Pa da podsetimo, 11. septembra službenica Višeg suda otkrila je rupu u zidu u prostoriji gde se nalazi depo u kom su smešteni dokazi. Nakon prijave nadležnima istražitelji su otkrili da je došlo do pljačke državne institucije, jer je kriminalna grupa koju između ostalog čine Veljko Marković (32), njegov stric Milan Marković (53), Dejan Jovanović (30) i Vladimir Erić (32), sa još šest osumnjuičenih ukrala dokaze iz depoa.

Sumnja se da je banda radila po nalogu Slobodana Kašćelana, vođe kavačkog klana koji je direktive navodno davao iz spuškog zatvora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter