Izvor: RTRS
21.10.2023 u 16:03
0

OTVORENI NOVI OBJEKTI BANJE MLJEČANICA: Grujičićeva oduševljena idejnim rešenjem i projektom u Srpskoj (FOTO)

Ministarka zdravstva Srbije Danica Grujičić izjavila je danas da je oduševljena idejnim rešenjem i celim projektom izgradnje Zdravstveno-turističkog centra Mlječanica, koji, kako je rekla, ima sjajan tim lekara i najsavremenije opremljeni dijagnostički centar, poluintenzivnu negu i sale za terapije.

Izražavam oduševljenje i veliku zahvalnost rukovodstvu Banje Mlječanica, vrhu Republike Srpske i predsedniku RS Miloradu Dodiku, što su prepoznali koliko je značajan ovakav jedan centar za kraj koji već ima svoja prirodna bogatstva – izjavila je Grujičićeva novinarima u Kozarskoj Dubici, prenosi Srna.

Grujičićeva je podsetila da su Kozara i Potkozarje mnogo stradali u prošlosti, ali da je Kozara uvek štitila nemoćne, kao i da ovaj kraj i danas ima velika prirodna bogatstva i mitsku lokaciju.

DODIK NIKAD OŠTRIJE: Uvođenjem sankcija mojoj porodici neće dobiti Republiku Srpsku

Ljudi su ovde imali dovoljno uma da naprave terapijski deo za pacijente, ali i komercijalni deo za ljude koji žele da dođu da poprave svoje zdravlje. Mojim kolegama želim da ipak imaju što manje pacijenata, a više komercijalnih usluga – rekla je Grujičićeva i istakla da je u Mlječanici zaposlen i ogroman broj mladih stručnih ljudi.

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, direktor Banje Mlječanica Darko Banjac i ministarka zdravstva Srbije Danica Grujičić otvorili su u ovoj banji i nove objekte hidrobloka, hiperbaričnog centra i bungalove.

U toj zdravstvenoj ustanovi prošle godine otvoren je novi dijagnostički centar i objekat poluintenzivne nege. Sledi izgradnja turističko-rekreativnog centra višestruke namene u okviru projekta izgradnje najmodernijeg zdravstveno-turističkog kompleksa u BiH, koji će uz podršku predsednika i vlade Republike Srpske u Mlječanici biti realizovani do početka 2025. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter