Izvor: Happy BSC Portal/Tanjug
12.11.2023 u 14:31
0

PLENKOVIĆ O BONOŽIĆU: „U zabrinjavajućem je stanju, posetiću ga uskoro“

Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas da je bivši ministar odbrane Mario Banožić i dalje u "zabrinjavajućem stanju", nakon teške saobraćajne nesreće i dodao da će ga posetiti kada bude dobar trenutak.

– Tomo Medved (ministar hrvatskih veterana) je juče bio kod njega i sa porodicom. Čuli smo se sa lekarima i dalje je u stanju koje je zabrinjavajuće. Mislim da će se KBC Osijek danas ponovno oglasiti – rekao je Plenković, preneo je portal Index.hr.

Kako je naveo, on se oporavlja od teških telesnih povreda koje je zadobio u toj tragičnoj nesreći.

– Posetiću ga, samo moramo odabrati trenutak – dodao je on.

Plenković je istakao da se sutra kreće u imenovanje novog ministra odbrane.

– Sutra ćemo početi konsultacije na tu temu. Predložićemo Saboru novog ministra – rekao je on.

Hrvatska policija podneće krivičnu prijavu porotiv bivšeg ministra obrane Marija Banožića, koji je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula jedna osoba.

Kako je navedeno u saopštenju policije, zbog sumnje da je juče kršenjem saobraćajnih propisa izazvao saobraćajnu nesreću, protiv 44-godišnjeg vozača će Županijskom državnom tužilaštvu u Vukovaru biti podneta krivična prijava za krivično delo izazivanje saobraćajne nesreće u drumskom saobraćaju.

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV BONOŽIĆA: Policija objavila kako je izazvao nesreću u kojoj je poginuo otac dvoje dece

Dodaje se da su od njega uzeti uzorci krvi i urina radi analize. Nesreća se dogodila na izlazu iz Vinkovaca u smeru Županje.

Banožić je prvo primljen u vinkovačku bolnicu, a potom je prebačen u KBC Osijek. Na intenzivnoj je nezi i ima povrede mozga, grudi i ekstremiteta, ali nije životno ugrožen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter