Izvor: Happy BSC Portal/Kurir.rs
17.01.2024 u 20:08
0

PRŠTI NA SVE STRANE! „U zatvoru treba da budeš“: Oštar sukob Kneževića i Mugoše

Došlo je do verbalnog sukoba između kandidatkinje za vrhovnog državnog tužioca Suzane Mugoše i poslanika Milana Kneževića (DNP).

Na današnjoj sednici skupštinskog Odbora za politički sistem, upravu i pravosuđe došlo je do verbalnog sukoba između kandidatkinje za vrhovnog državnog tužioca Suzane Mugoše i poslanika Milana Kneževića (DNP), nakon što je ona istakla da je relaksirana povodom prepiski sa Vesnom Medenicom i da će se izjasniti nakon što postupak bude okončan, navodeći da tu nema ništa što je može kompromitovati.

– Ja se ljudskog odnosa sa Vesnom Medenicom ne odričem, kazala je Mugoša, na šta je Knežević kratko rekao -“obe ste iste”!

– Ko ste vi da mene prekidate, usledila je oštra reakcija Suzane Mugoše koja je svojevremeno vodila sudski proces pred većem Višeg suda u Podgorici poznat kao „državni udar“.

Nije joj ostao dužan Milan Knežević:

– Ja sam poslanik. Izigravaš nešto… Nisi u sudnici. U zatvoru treba da budeš, ne u Skupštini! U zatvoru treba da budeš, a ja ću ti reći i zašto – odbrusio je Knežević nakon toga.

ABAZOVIĆ DIG’O KAFANU: Pogledajte kako bivši premijer peva „Ivanova korita“ (VIDEO)

Mugoša je kazala da joj je ispod svakog nivoa da vodi dijalog sa okrivljenima iz postupka „državni udar“.

– Hoćete li reagovati, Zogoviću, ili hoćete da napustim? – pitala je Mugoša predsjednika Odbora Miluna Zogovića.

Knežević joj je potom rekao da treba da ide u tužilaštvo da ,,dadne izjavu“, na šta mu je rekla da tamo može samo da ode kao VDT.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter