Izvor: EURONEWS/RTRS
18.04.2024 u 18:54
2

REPUBLIKA SRPSKA NA NOGAMA: „RS niko neće poniziti“: Miting „Srpska te zove“ u Banjaluci

Na Trgu Krajine u Banjaluci danas je počeo veliki miting pod nazivom „Srpska te zove“, najavljen kao odgovor na rezoluciju o Srebrenici o kojoj će se raspravljati u maju u Generalnoj skupštini UN.

REPUBLIKA SRPSKA NA NOGAMA: „RS niko neće poniziti“: Miting „Srpska te zove“ u Banjaluci

Veliki broj građana iz skoro svih delova Republike Srpske je okupljen na trgu u centru Banjaluke, uz mnoštvo trobojki Srbije i Republike Srpske. Zbog gužve su zatvorene su sve okolne ulice oko Trga Krajine i Parka Petra Kočića

Miting je najavljen kao odgovor na rezoluciju o Srebrenici o kojoj će se raspravljati u maju u Generalnoj skupštini UN.

Kako je najavljeno, sa mitinga će jasno biti poručeno da Republiku Srpsku i srpski narod „niko ne može i neće poniziti, ma gde i kakve odluke donosili“.

Na početku skupa „Srpska te zove“ hor je izveo himne Republike Srpske i Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “REPUBLIKA SRPSKA NA NOGAMA: „RS niko neće poniziti“: Miting „Srpska te zove“ u Banjaluci”

  1. Isto kao Srpske lazi o Jasenovcu umrlo nekoliko pacijenata na oporavku za iznemogle i toliku laz godinama iznose o 125 pacijenata koji su umrli prirodnom smrcu. Mi Hrvati nismo nehumani kao GENOCIDNA RS koja je stvorena na Genocidu. ZA DOM SPREMNI BOK I HRVATI.

    0
    0
    Odgovori
  2. Devedesete se nisu izgubile i do danasnjeg dana .Dodik i kompanija iz bg opet gura narod na ivici rata .Nazalost narod se prima ne razmisljajuci o posledicama …nikako da izvucemo pouku i najzsd krenemo kao sav normalan svet.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter