Izvor: Blic.rs
07.06.2020 u 22:10
0

ŠERANIĆ ZADOVOLJAN PONAŠANJEM GRAĐANA TOKOM PANDEMIJE: „Striktno poštovanje mera“

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić rekao je da je zadovoljan ponašanjem građana tokom pandemije virusa korona i da nije bilo za očekivati da će se nakon nekoliko meseci pandemije građani i dalje striktno držati mjera.

– Mislim da su građani kroz ovo shvatili i ozbiljnost mera koje smo mi preporučivali i da su se uzorno ponašali. Nije bilo ni za očekivati da posle nekih mesec i po opet imamo tako striktno poštovanje mera – rekao je Šeranić, prenose mediji .

OVO MORATE ZNATI

BUŠILA GA MAKAZAMA! Snimanje emisije „SABOTAŽA“ na Happy TV napravilo HAOS (VIDEO)

DESET ŠOK EKSPERIMENATA Od vakcine plutonijuma do vidovitih vojnika (VIDEO)

EKSKLUZIVNI SNIMCI! KAKO JE BOSANAC NOŽEM NAPAO NJUORŠKE POLICAJCE! (VIDEO)

DIVAC I BOGDAN BOGDANOVIĆ NA DEMONSTRACIJAMA U AMERICI Veliko NE rasizmu i TRAMPU! (FOTO)

Duga borba sa virusom sigruno je uticala na ljude.

– Jednostavno ljudi se i zasite svega toga i dešavaju se stvari u regionu koje morate da ispratite – rekao je Šeranić za medije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter