Izvor: Tanjug
27.03.2024 u 17:19
1

SPREMA SE ATENTAT NA DODIKA, A NI OTMICA NIJE ISKLJUČENA: Stiglo UPOZORENJE pred VELIKI UDAR NA REPUBLIKU SRPSKU

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je danas da Sarajevo nije sigurno mesto za predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i, imajući u vidu da je obelodanjena mogućnost atentata, ne čudi ni novi scenario za kidnapovanje.

„Kada sam rekla da se sprema atentat na predsednika Republike Srpske, iz drugog entiteta mogli smo samo čuti osude. Moj izvor iz krugova američke Ambasade otvoreno mi je rekao: ‘Rešićemo se Dodika na ovaj ili onaj način’. Uz sve to, ispred Suda BiH posečena su zdrava stabla, a ni danas se ne zna po čijem nalogu“, navela je Vulić. Ona je, kako prenosi Srna, zahvalila predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, senatoru Srpske Aleksandru Vulinu i bezbednosnim strukturama Srbije na informacijama u vezi sa novim mogućim scenarijom. Poručila je da Srbi nisu kukavice, niti podanici.

„Nećemo pokleknuti bilo da se preti, puca, odrubljuje glava… Srpski ponos i ljubav nađačaće mržnju Majkla Marfija i Kristijana Šmita“, istakla je Vulić povodom Vulinove izjave da je u toku finalizacija zavere protiv Republike Srpske i Srbije i da oni koji iza toga stoje hoće da kidnapuju predsednika Milorada Dodika i unište Srpsku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SPREMA SE ATENTAT NA DODIKA, A NI OTMICA NIJE ISKLJUČENA: Stiglo UPOZORENJE pred VELIKI UDAR NA REPUBLIKU SRPSKU”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter