Izvor: FONET
15.02.2024 u 18:04
7

SRAMNO PRAVDANJE GRLIĆ RADMANA: Hrvatski ministar o protestnoj noti Srbije zbog spaljivanja lutke s likom predsednika

Hrvatski ministar spoljnih i evropskih poslova Gordan Grlić Radman ocenio je danas da se na protestnu notu Srbije, upućenu juče nakon što je prethodno na karnevalu u Kaštel Starom zapaljena lutka predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nema šta odgovoriti, a da je jedino problematična Vučićeva reakcija.

„Tu se nema šta odgovoriti. To treba ignorisati. Videću uopšte šta piše u toj noti, ali kakve veze ima ta nota s državnim institucijama“, upitao je šef hrvatske diplomatije novinarima u četvrtak.

SKANDAL U BIJELJINI: Gola žena u službenom automobilu poznatog političara!

Srbija je uputila protestnu notu Hrvatskoj nakon što je u utorak završena 211. Međunarodna krnjevalska povorka u Kaštel Starome.

Kaštelani su i ove godine na kraju manifestacije simbolično zapalili Krnju – lutku koju su predstavljali predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ruski šef države Vladimir Putin, prikazani poput Don Kihota i Sanča Panze na magarcima. Njihove lutke su spaljene na kraju manifestacije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

7 thoughts on “SRAMNO PRAVDANJE GRLIĆ RADMANA: Hrvatski ministar o protestnoj noti Srbije zbog spaljivanja lutke s likom predsednika”

  1. Picousti junior Fahri Muslija se bezveze pjeni..
    Kada se zapale lutke npr.moćnika bilo politickih,poznatih,kao sto je u ovom slucaju capo di tutti capi-na karnevalu,to ne bi trbalo biti problem..
    Problem bi bio kada bi se palile lutke ugrozenih,manjina,zlostavljanih npr.Srba,Roma,Židova,lgbt zajednice,muslimana..

    0
    0
    Odgovori
  2. А како би коментарисао да смо ми спалили лутку са његовим ликом?! Овај усташа је злотвор.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter