Izvor: Tanjug
02.04.2023 u 11:04
0

„OČEKUJE NAS SIGURNA POBEDA“: Supruga Jakova Milatovića samouverena!

Supruga predsedničkog kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića, Mina Milatović, rekla je danas da očekuje sigurnu pobedu i veruje da se tome nadaju svi građani Crne Gore.

– Verujem da je za svakog od nas životni standard ono što nas interesuje da čujemo od svih političara, tako da verujem da je i to uz njegove lične karakteristike i vrednosti koje neguje ono što će građane opredeliti da glasaju za Jakova danas – rekla je Milatović.

Na pitanje da li se očekuje slavlje večeras u štabu Pokreta Evropa sad, Milatović je odgovorila da se slavlje očekluje širom Crne Gore.

DRUGI KRUG IZBORA U CRNOJ GORI: Do 9 sati glasalo je 6.8%, niz nepravilnosti!

– Samo se nadam da će to biti lepo i demokratski mirno kao što nam priliči –  rekla je Milatović uoči glasanja sa suprugom Jakovom na biračkom mestu u zgradi Sportskog i kulturnog centra Univerziteta Crne Gore u Podgorici

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter