Izvor: Happy BSC Poral/Jutranji.hr
29.01.2024 u 08:05
0

TEŠKA NESREĆA KOD NOVE GRADIŠKE: Sudarilo se pet automobila, četiri osobe završile u bolnici, ima poginulih

Iz PU Sisačko-moslavačke saopšteno je da prema prvim informacijama u nesreći nije bilo poginulih, ali da su četiri osobe povrijeđene i svi su prebačeni u bolnicu u Novoj Gradiški.

Saobraćajne nezgode usporavaju saobraćaj na autoputu A3 između Novske i Okučana i na A7 između čvora Šmrika i Križišće, gde se saobraća jednom trakom u oba smera, saopštio je u ponedeljak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Iz PU Sisačko-moslavačke saopćeno je da prema prvim informacijama u nesreći nije bilo poginulih, ali da su četiri osobe povrijeđene i svi su prebačeni u bolnicu u Novoj Gradiški.

Prema sadašnjim informacijama, dva vozila su se prvo sudarila oko 5.40, a potom još tri na njih. Magla mestimično smanjuje vidljivost na unutrašnjim putevima. Pojačan je saobraćaj na gradskim saobraćajnicama i obilaznicama.

Na putevima gde su radovi u toku moguća su zadržavanja i vožnja u koloni. HAK savetuje vozačima da brzinu i način vožnje prilagode uslovima na putu.

TURISTI SE „OŠUGAVILI“ U HRVATSKOJ: Izgleda „pokupili“ nešto u bazenu

Na autoputu A7 Rijeka-Rupa, zbog radova su zatvoreni izlazi petlje Učka (Matulji) iz pravca Rijeke i Rupe u pravcu Opatije i Pule.

Radovi usporavaju i saobraćaj na zagrebačkoj obilaznici (A3) na odmorištu Zagreb (Plitvice), gde postoje dve uske saobraćajne trake u oba smera uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat.

Usporeno se vozi i u radnim zonama na DC1 u Tušiloviću i na autoputu Solin-Klis, na državnom putu DC3 kod Gornjeg Mrzlog Polja; na Jadranskoj magistrali kod Turnja i na deonici Omiš-Dupci (do 8. februara); i na Jadranskoj aveniji u Zagrebu zbog radova na vijaduktu Sava-Odra.

Zbog pojačanih kontrola na ulazu u Sloveniju, povremene su čekanja u saobraćaju teretnih vozila, posebno u Bregani i Mačlju. Zbog vanrednog događaja granični prelaz Ilok zatvoren je za vozila teža od 3,5 tone. U pomorskom saobraćaju nema poteškoća.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter