Izvor: Srbija Danas
25.07.2021 u 15:53
0

TRAGEDIJA kod Slavonskog broda, u nesreći poginulo 10 osoba povređeno 45

Zamenik opštinskog državnog tužilaštva Slavko Pranjić obavio je uviđaj na mestu nesreće kod Slavonskog broda i rekao da je vozač autobusa uhapšen.

VAŽNO:

Samo u „Dobro jutro Srbijo“ DETALJAN PLAN KRIMINALNIH GRUPA! Imamo duboko organizovani kriminal preko klubova i navijača!

STIŽE 20 EVRA POMOĆI DRŽAVE! Pogledajte kakva će biti prijava i koliko ćemo svi u zbiru da dobijemo!

VUČIĆ NAJAVIO! Svim punoletnim građanima još 20 evra u decembru!

GRMEO JE DVORANOM „MARŠ NA DRINU“!Odbojkašice dominirale nad Dominikanskom Republikom (VIDEO)

U Sloveniji prijavljena 32 nova slučaja zaraze: Vakcinisano 58 odsto odraslih starijih od 50 godina.Prema do sada utvrđenim činjenicama, radi se o sletanju autobusa na travnatu bankinu. Autobus je saobraćao iz Frankfurta u Prištinu. Vozač autobusa je zatečen na mestu događaja, u međuvremenu je uhapšen, preduzimaju se druge dokazne radnje za pokretanje krivičnog postupka – rekao je on.

On je dodao da je vozač uhapšen pod „sumnjom da je upravljao motornim vozilom na način da se nepropisno kretao, nije koristio saobraćajnu traku nego je sleteo“.

– Koji su razlozi tome, za sada ne možemo da govorimo. Iskazao je da je na trenutak zaspao, ali to ćemo naknadno utvrditi – dodao je Pranjić.

Poginulo 10 osoba, povređeno 45

U nesreći je poginulo 10 osoba, hospitalizovano je 45. Teško je povređeno 15, a među teško povređenima je i jedna devojčica.

Autobus je bio pun, u njemu je bilo 69 osoba – 67 putnika i 2 vozača, od kojih je jedan poginuo.

Da podsetimo, jutros oko 6:20 sati na auto-putu kod Slavonskog Broda, u blizini naplatnih kućica na južnoj kolovoznoj traci, autobus oznaka tzv. Kosova sleteo je s puta.

Kako je izjavio Damir Trut, devet putnika i jedan vozač su poginuli.

Šef bolnice rekao je da se radi o raznim povredama.

Kako prenose hrvatski medije, vozači tog autobusa su odmarali posle Bregane pola sata. Potom su se zamenili. Pretpostavlja se da je nesreći kumovao umor vozača.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter