Izvor: Ha ppy BSc Portal/Kurir.rs
29.12.2023 u 17:37
0

TRAGEDIJA U BRČKOM: Žena preminula na porođaju, u bolnicu stigla sa mrtvom bebom u stomaku

Informaciju je potvrdio direktor Zdravstvenog centra u Brčkom Emir Osmanović.

U Zdravstvenom centru u Brčkom pre nekoliko dana pri porođaju je preminula 34-godišnja F.A, saznaje Klix.ba. Prema informacijama koje su potvrđene tom portalu, ona je u bolnicu stigla s bebom u stomaku koja nije davala znakove života.

Informaciju o smrti pacijentkinje i njene nerođene bebe za Klix.ba je potvrdio direktor Zdravstvenog centra u Brčkom Emir Osmanović.

HITNA SEDNICA SKUPŠTINE BIH: razmatraju o izmenama Izbornog zakona

– Informacija o smrti majke i bebe je istinita. Zapravo, beba je umrla i pre nego je pacijentkinja došla u bolnicu. Ona je stigla sa bebom koja u stomaku nije davala znake života. Zatražio sam sačinjavanje detaljnog izveštaja o tom slučaju, odnosno o svim provedenim procedurama, a koji će biti dostupan iza Nove godine – kazao nam je Osmanović.

Tridesetčetverogodišnja pacijentkinja je preminula 25. decembra, a iza nje je ostalo još četvoro dece, odnosno sin i tri ćerke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter