Izvor: telegraf.rs
26.12.2023 u 10:56
0

TRAGEDIJA U HERCEGOVINI: Prijavili nestanak muškarca, a evo gde su ga našli

U mestu Krućevići, na području između Čapljine i Čitluka, sinoć je iz reke Neretve izvučeno beživotno telo D. J. (43) iz Šurmanaca, saopšteno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona

Nesrećni muškarac je, najverovatnije, svojim automobilom Škoda Fabia sleteo u reku Neretvu nadomak svoje kuće, a prethodno je njegov nestanak, sinoć u 18:45 sati, prijavila porodica kojoj se zadnji put javio u nedelju u kasnim poslepodnevnim satima.

Nakon prijave o nestanku alarmirani su pripadnici Hercegovačke službe spašavanja (HGSS) Čapljina, a nedugo potom meštani Krućevića su u blizini vodovodne stanice u koritu reke uočili vozilo o čemu je odmah obaveštena policija.

JEZIVO! MAKEDONAC DRŽAO ROBINJU: Devojka pobegla, pa otkrila UZNEMIRUJUĆE detalje

Kako su naveli iz HGSS-a Čapljina, oni su zajedno s kolegama iz Interventne spasilačke službe (ISS) Mostar u potopljenom vozilu uočili telo.

„Nakon toga se pristupilo izvlačenju tela i vozila čime je završena potraga“, objavili su iz HGSS-a.

Policija sprovodi istragu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter