Izvor: Jutarnji list
06.04.2024 u 10:59
0

UPUCAO ŽENU PRED SINOM: Posle zločina popio sonu kiselinu, jutros preminuo u mukama

Ministar Davor Božinović potvrdio je da je u ranim jutarnjim satima preminuo muškarac koji je juče na području Maksimira iz vatrenog oružja ubio ženu.

Muškarac je u jednom trenutku policajcima rekao da je „popio sonu kiselinu“ pa stoga kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim nije niti moglo odmah započeti već je isti odvezen na lekarski pregled u bolnicu kako bi se videlo je li ta tvrdnja tačna. Na kraju je ispalo da nije lagao.

Podsetimo se, juče ujutru u Zagrebu u jednom stanu na području Maksimira došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja u kojoj je preminula žena.

Policija je tada blokirala deo ulice i ogradila je policijskom trakom i nije propuštala ni vozila ni pešake.

Takođe, oružje kojim je pucano nije poznato da li je bilo legalno ili ne.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter