Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
23.01.2024 u 16:49
0

UŽAS U LJUBLJANI: Počeo da demolira Dom zdravlja, pa preminuo na putu ka bolnici

Državljanin Moldavije umro je tokom vožnje ambulantnim vozilom na putu ka psihijatrijskoj klinici u Ljubljani.

Nakon što je Moldavac zapretio i napao bolničare, vozilo se zaustavilo i intervenisala je policija, ali on je izgubio svest i preminuo uprkos pokušajima reanimacije.

Uzrok smrti državljanina Moldavije još nije utvrđen, ali eventualna veza smrti pacijenta i upotrebe sredstava prinude biće predmet detaljne istrage, saopštila je policijska uprava Ljubljana.

Šezdesetjednogodišnji državljanin Moldavije, koji je bio pacijent u Domu zdravlja kod Novog Mesta, u ponedeljak uveče postao je nasilan i počeo da ruši i oštećuje bolničku opremu.

Zadobio je lakše povrede pre nego što ga je policija savladala i određeno mu je lečenje u ljubljanskoj psihijatrijskoj klinici.

POLICIJA PRETRESA KUĆU GRADONAČELNIKA LJUBLJANE: Zoran Jankovič pod lupom zbog sponzorskih ugovora

Muškarac je potom povezen u Ljubljanu. Tokom transporta je, međutim, zatražena pomoć policije, jer se pacijent domogao opasnog predmeta u ambulantnim kolima i zapretio bolničarima i policajcu u vozilu, saopštila je ljubljanska Policijska uprava.

Ambulantno vozilo se zaustavilo u Grosuplju, kod Ljubljane, kako bi sačekalo dodatnu pomoć policije, ali tokom policijske intervencije, državljanin Moldavije je izgubio svest i preminuo uprkos brzoj reanimaciji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter