Izvor: Dnevni avaz
25.12.2023 u 08:57
0

UŽASNA NESREĆA KOD DUGOPOLJA: Poginuo otac, majka i dvoje dece u bolnici

Na autoputu A1 u Hrvatskoj došlo je do saobraćajne nesreće, u kojoj se jedan automobil prevrnuo na krov.

Taj deo autoputa bio je satima zatvoren za saobraćaj. Policija je naknadno objavila da je u nesreći poginula jedna osoba.

– Utvrđeno je da su se u vozilu nalazile četiri osobe. Jedna osoba je smrtno stradala, a tri osobe su prebačene u bolnicu na pružanje pomoći. A1 je zatvorena od Dugopolja do Biskog u smeru Dubrovnika. Uviđajem na mestu događaja rukovodiće zamenica ODO Split – objavila je policija.

POMAHNITALI LUDAK U SARAJEVU: Tuče devojku, prolaznik da je odbrani dobija NOGU U GLAVU (VIDEO)

U nesreći je poginuo muškarac, a njegovo dvoje djece i supruga su prevezeni u bolnicu.

– Na Objedinjeni hitni bolnički prijem KBC-a zaprimljene su tri stradale osobe iz saobraćajne nesreće. 48-godišnja hrvatska državljanka je zadobila povrede više organskih sistema. Radi se o teškim telesnim povredama, ali u ovom trenutku pacijentkinja je izvan životne opasnosti.

Na bolničko lečenje dovedene su i dve maloletne osobe od 12 i 15 godina, koje su takođe van životne opasnosti, ali će s lakšim povredama biti zadržane na lečenju u KBC-u – rekli su iz bolnice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter