Izvor: HAPPYBSC/VIJESTI
30.10.2023 u 20:08
1

VELIKA NAPETOST NA PROTESTU U PODGORICI: Zapaljen transparent sa likom Mandića, demonstranti skandiraju – „Ne ljubimo lance“

Ispred Skupštine Crne Gore u toku je protest pod sloganom “Na okup!” koji organizuju Forum slobodnih građana Luča uz podršku DPS-a, SD-a i LP-a. Protest je organizovan zbog imenovanja Andrije Mandića na čelo crnogorskog parlamenta.

Predrag Vušurović iz „Luče“ je rekao da je Andrija Mandić nedostojan da obavlja funkciju šefa Skupštine. Naveo je da su s njim na bini Jelena Marković (LP), Nikola Zirojević (SD) i Oskar Huter (DPS).

AP Photo/Risto Bozovic)

 

Spiskove imaju, ali popis teško. Za početak – bojkot“, poručio je Vušurović.

Deo učesnika skupa zapalio je transparent s likovima Andrije Mandića i Sava Fatića, prenose Vijesti.me.

(AP Photo/Risto Bozovic)

Na transparentu je pisalo – „Savo i Andrija, braća po izdaji“. Poslanici DPS-a napustili su zgradu parlamenta i pridružili se građanina koji protestuju.

Njihov izlazak iz parlamenta ispraćen je aplauzima okupljenih, prenosi

Okupljeni skandiraju – „Mandiću napolje“ i „Ne ljubimo lance“.

Učesnici protesta nose i transparente sa porukama „Vučiću, džukelo slomićes zube na Crnu Goru“, „Izgubismo Drugi svetski rat“, „Ne četničkoj vladi“, „Smrt fašizmu sloboda narodu“…

Učesnici skupa nose zastave Crne Gore, EU, Slovenije…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VELIKA NAPETOST NA PROTESTU U PODGORICI: Zapaljen transparent sa likom Mandića, demonstranti skandiraju – „Ne ljubimo lance“”

  1. Sramotno ponašanje proustaških europejaca montenegrina ,.Ko se plaši četnika? Oni što su razorili SFRJ,SRJI, SCGa rado bi i SR!NJEGOŠ , MARKO MILJANOV NIKOLA, ..mrtvi se u grobu prevrću ako vide ove izrade od srpskog naroda Dal ste vi prva generacija posle ameba, paramecijuma,……. gle budala same nikoše! Žalim vas!Dobra vam je bila SRBIJA DOK je muzete, dok se školujete po Beogradu i NovomSadu, dok ste direktori po ključu i babi noj liniji? !Sram vas bilo montenegrini ,pardon ,za sram treba obraz, .pozdrav od Četnikada koji se borio i za vašu slobodu blavori!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter