Izvor: BSC HAPPY/ALO.RS
06.12.2023 u 18:13
0

ZAKOPALI SU NJEGOVO TELO U JAMU: Prvo su oteli Vanju, a zatim ubili frizera – novi detalji zločina koji je potresao region

Tužilaštvo je saopštilo nove detalje o tome kako je ubijen frizer iz Velesa Panče Žežovski. U saopštenju Tužilaštva se navodi da su 22. novembra četvorica osumnjičenih, nakon prethodnog dogovora, kidnapovali Panču Žežovskog iz njegovog doma u Velesu, preneo je Kanal 5.

Cilj je bio da ga nateraju da da svoj automobil „sitroen“ kako bi njime oteli Vanju Đorčevsku, a zatim su ga ubili kod sela Rudnik i njegovo telo zakopali u jamu.

Nakon što su ušli u njegov dom, fizički su ga napali, vezali i odvezli automobilom do sela Rudnik, gde su ga lišili života hicem iz vatrenog oružja jednog od osumnjičenih – kažu u tužilaštvu.

DŽIPOM DO TURSKE: Ovako je izgledalo 48 sati bekstva osumnjičenog za Vanjino ubistvo

Ministar spoljnih poslova Spasovski potvrdio je da je ubistvo Velesčanina izvršeno van njegove kuće, i nagovestio je da će MUP ispitati sve detalje i tragove ukoliko postoji umešanost više osoba u ubistva.

– Ministre, da li se zna da li je Velešanin ubijen kod kuće ili napolju? Odgovor je bio: „Napolju, ne kod kuće.“

Nestanak Žežovskog MUP-u je prijavila njegova ćerka, dva dana nakon što je kidnapovan i ubijen, ali nije prijavila da nema i njegovog automobila „sitroen“, koji je kasnije pronađen u selu Brazda, gde je bilo i telo Vanje Đorčevske. Iz istrage tužilaštva i MUP-a, kao i prema izjavama osumnjičenih, Ljupčo Palevski je osumnjičen kao osoba koja je ubila Panču i Vanju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter